Get Adobe Flash player

Cat 5e UTP, FTP, S-FTP (LAN)

tip-ftp
Тип: Cat 5e UTP, FTP, S-FTP (LAN)
Стандард: ANSI/TIA/EIA568-B2
Конструкција: 1) Бакарни проводници класа 1 (0.51mm), според HD383, IEC60228, DIN VDE 0295
2) Изолација, PVC
3) Појажување во парни жили, парни жили појажени во слоеви
4) Обвиткување со полиестерска трака
5) Екран од алуминиумска фолија и бакарна жица (FTP)
6) Плашт, PVC
Употреба: За мрежни компјутерски системи за пренос на податоци при до 100Mbit/sec.
Технички карактеристики: Номинален напон max 250V
Опсег на температура: -20°C до +60°C
Испитување: [email protected]
Минимум радиус на превиткување: 8 x дијаметар на кабелот
Пакување:    Во котур со должина од 305метри
Стандардни бои: Сива
CE овој производ е во согласност со Low Voltage Directive 2006/95/EC
RoHS rohs-logo Овој производ е во согласност со Restriction of Hazardous Substances Directive 2002/95/EC