Get Adobe Flash player

Контакт

Алевадо Кабел

ул. Академик Пенчо Давчев бр.119
1400 Велес
Македонија

– Комерција
емаил
[email protected]
[email protected]
[email protected]
тел.број
+389 43 231 150
+389 71 315 850
+389 71 242 801

– Финансии
емаил
[email protected]
[email protected]
тел.број
+389 43 212 433
+389 43 212 434


– Производство
емаил
[email protected]
[email protected]

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Предмет

Вашата порака