Get Adobe Flash player

Рабиц мрежа

Рабиц мрежа

Рабиц мрежа изработена од поцинкована жица ф0.8мм.

Се користи во градежништвото и за оградување на одредени локации.

rabitz-mreza-skica rabitz-mreza-slika