Get Adobe Flash player

Панелни огради

Панелни огради

Се употребуваат за оградување, изработени се од поцинкована жица ф4.0мм и ф5.0мм а потоа пластифицирани со полиестер во темно зелена боја. Имаат долг век на употреба и брза монтажа.

panelna-ograda