БИГОВАНА ТАБЛА

Контактирајте не за Бесплатна достава

Бигована табла

Овој вид на мрежа има широка примена, како материјал за ограда, заштитна ограда, за изработка на кафези, за декорација….

Димензии на табла 1м*2м, отвор на коцки 50*50, палетирани на палета по 100 табли

Се изработува од светловлечена жица со дебелина 3.4 и 3.8 .  

Можност за изработка на димензии по ваша спецификација


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ве интересираат нашите продукти?

Контактирајте не на емаил [email protected] или преку контакт формата со клик на копчето подолу.
контакт