СТРЕЧ ФОЛИЈА

Контактирајте не за Бесплатна достава

СТРЕЧ ФОЛИЈА

Примена: Во производствен секрот, најчесто како заштитен слој, палетизирање (рачно или машинско). Може да се користи во сите производствени и други сродни индустрии. 

Ширина: 500мм
Дебелина: 0.23микрони
Должина: 198м
Тежина: 2.5кг и 5 кг
Растегливост: 220%
Боја: проѕирна

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ве интересираат нашите продукти?

Контактирајте не на емаил [email protected] или преку контакт формата со клик на копчето подолу.
контакт