пластифицирана хексагонална мрежа

Контактирајте не за Бесплатна достава

Пластифицирана хексагонална мрежа

Отвор:

  • 13мм*13мм
  • 19мм*19мм
  • 25мм*25мм 

Дебелина на жица: 1мм 
Должина  на ролна: 25м

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ве интересираат нашите продукти?

Контактирајте не на емаил [email protected]o.mk или преку контакт формата со клик на копчето подолу.
контакт