БОДЛИКАВА ЖИЦА

Контактирајте не за Бесплатна достава

Бодликава жица

Бодликава жица се употребува кога, на непознати лица, сакаме да ставиме до знаење дека ќе се повредат доколку сакаат да влезат на ограденото место.

Заштитува од кражби и недозволени посети.

Дебелина на жица: ф 2.2

Тежина на еден топ: 15кг

Спецификација: во 1м жица има 82 грама

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ве интересираат нашите продукти?

Контактирајте не на емаил [email protected] или преку контакт формата со клик на копчето подолу.
контакт