НАЈЛОН, СТРЕЧ, ТЕРМОМЕМБРАНА

Контактирајте не за Бесплатна достава

Најлон

Примена: широка примена има во градежништвото бидејќи спречува проток на влага, освен во градежништвото често наоѓа примена и во земјоделството и во сите други области каде има потреба за заштита од влага и вода  

Ширина: 4м 
Должина: 80м  
Дебелина: 150 микрони 
Боја: сива

СТРЕЧ ФОЛИЈА

Примена: Во производствен секрот, најчесто како заштитен слој, палетизирање (рачно или машинско). Може да се користи во сите производствени и други сродни индустрии. 

Ширина: 500мм
Дебелина: 0.23микрони
Должина: 198м
Тежина: 2.5кг и 5 кг
Растегливост: 220%
Боја: проѕирна

Термомембрана

Примена: за ефективна хидроизолација на темели 

Висина на ролна: од 0.5м до 3.0м 

Должина на ролна: 20м 

Дебелина: 360гр на м2

Комарник

Примена:  за заштита на прозори од инсекти 

Висина: 1.0м, 1.2м, 1.5м  

Должина: 30м 

Боја: бела, сива, зелена