ОГРАДНИ МРЕЖИ

Контактирајте не за Бесплатна достава

Поцинкована мрежа

Дебелина на жица ф 1.8 

Отвор на коцки 74 мм*74 мм и 65мм * 65мм 

Должина на ролна 25 метри

Пластифицирана мрежа

Дебелина на жица со пвц ф 2.3 
Отвор на коцки: 

  • 74 мм*74 мм 
  • 65мм * 65мм 

Должина на ролна: 25 метри

Пластифицирана цефка за мрежа

Примена: полесна монтажа на пвц мрежа и подолготрајно решение Висини:

  • 1.5м 
  • 1.6м 
  • 1.75м
  • 2.0м 

Боја: зелена

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ве интересираат нашите продукти?

Контактирајте не на емаил [email protected] или преку контакт формата со клик на копчето подолу.
контакт