КОМАРНИК

Контактирајте не за Бесплатна достава

Комарник

Примена:  за заштита на прозори од инсекти 

Висина: 1.0м, 1.2м, 1.5м  

Должина: 30м 

Боја: бела, сива, зелена

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ве интересираат нашите продукти?

Контактирајте не на емаил [email protected] или преку контакт формата со клик на копчето подолу.
контакт