поцинкована пунктирана мрежа

Контактирајте не за Бесплатна достава

Поцинкована пунктирана мрежа

Овој вид на мрежа се изработува од поцинкована жица, електростатски заварена на споевите.
Има широка примена, од основно оградување, до изработка на кафези, но и во градежни зафати.

 Отвор(мм)Дебелина на жица (мм)Висина на ролна (м)Должина на ролна (м)
112.5 x 250.9125
213 x 130.7125
325 x 251125
450 x 501.61 / 1.2 / 1.525
575 x 501.61 / 1.2 / 1.5 / 1.625
675 x 751.61 / 1.2 / 1.525
7100 x 1001.61.225
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ве интересираат нашите продукти?

Контактирајте не на емаил [email protected] или преку контакт формата со клик на копчето подолу.
контакт