ПОЦИНКОВАНА МРЕЖА

Контактирајте не за Бесплатна достава

Поцинкована мрежа

Се употребува за оградување на лозови насади, земјоделски површини,

како заштитна оградна, за изработка на кафези и слично

 

Дебелина на жица ф 1.8

Отвор на коцки 74 мм*74 мм и 65мм * 65мм

Должина на ролна 25 метри

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ве интересираат нашите продукти?

Контактирајте не на емаил [email protected] или преку контакт формата со клик на копчето подолу.
контакт