СТОЛБ ЗА ПЛАСТИФИЦИРАН ПАНЕЛ

Контактирајте не за Бесплатна достава

Столб за пластифициран панел (сива боја рал 7016)

Висина:

  • 1.0м
  • 1,2м
  • 1,5м
Боја: сива рал 7016