ВРАТА ЗА ПЕШАЦИ

Контактирајте не за Бесплатна достава

ВРАТА ЗА ПЕШАЦИ

  • Изработени се од столбови 50*50 а исполнети со дупла ограда
  • Целата конструкција е поцинкована, па пластифицирана
  • Вратата се испорачува во комплет со 2 столба, брава, квака и цилиндар со 3 клуча
  • Комплет ширина со столб е 100цм
  • Достапни висини: 1.0m , 1.2m, 1.5m
  • Достапна боја: зелена