пластифицирана пунктирана мрежа

Контактирајте не за Бесплатна достава

Пластифицирана пунктирана мрежа

Овој вид на мрежа се изработува од поцинкована жица, електростатски заварена на споевите+ пластифицирана боја како завршен слој

 Отвор(мм)Дебелина на жица (мм)Висина на ролна (м)Должина на ролна (м)
16.5 x 6.50.7125
210 x 100.6125
313 x 130.7125
420 x 200.8125
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ве интересираат нашите продукти?

Контактирајте не на емаил [email protected] или преку контакт формата со клик на копчето подолу.
контакт