ОГРАДА ОД ВЕШТАЧКА ТРЕВА

Контактирајте не за Бесплатна достава

ОГРАДА ОД ВЕШТАЧКА ТРЕВА

Овој вид на ограда е идеален за надворешно оградување и најчесто се користи за заштита на Вашата приватност. Од зелената боја се добива чувство на природно зелено опкружување.

Изработена е од анти УВ ПВЦ иглици кои ја покриваат плетената жица која е основа на оваа ограда. Овие иглици се отпорни на сите УВ зрачења и надворешни влијанија.

Плетената жица под иглиците е со дебелина од ф3.2 а отворот на окцата е 40*40.

Оградата со вештачка трава е спакувана во ролна од 10м должни, со висина од 1,0м , 1,2м и 1,5м