ПЛАСТИФИЦИРАНА ЦЕФКА ЗА МРЕЖА

Контактирајте не за Бесплатна достава

Пластифицирана цефка за мрежа

За полесна монтажа на ПВЦ мрежа имаме пластифицирана челична  цефка, со ф 42мм и пвц слој од 1мм, произведени по принцип на навлекување на пвц слој на челичниот дел.

Висини: 1.5м, 1.6м, 1.75м, 2.0м 

Боја пластифицирана зелена

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ве интересираат нашите продукти?

Контактирајте не на емаил [email protected] или преку контакт формата со клик на копчето подолу.
контакт