ОГРАДНИ ПАНЕЛИ

Контактирајте не за Бесплатна достава

Пластифициран панел (зелен)

Примена: идеално, долготрајно решение за оградување, лесна и брза монтажа 

Дебелина на жица: ф 4.0
Висина:

 • 0.8м 
 • 1.0м 
 • 1.2м 
 • 1.5м 
 • 2.0м 

Должина: 2.0м и 2.5м
Боја: пластифицирана зелена 

Столб за пластифициран панел (зелен)

Висина : 

 • 0.85м 
 • 1.0м
 • 1.2м
 • 1.5м
 • 2.0м 

Боја пластифицирана зелена

Пластифициран панел (сив)

Дебелина на жица: Ф 4,0

Висина:

 • 1.0м
 • 1.2м
 • 1.5м

Должина: 2.0м
Боја: сива рал 7016

Столб за пластифициран панел (сив)

Висина:

 • 1.0м
 • 1,2м
 • 1,5м
Боја: сива рал 7016

Поцинкуван панел

Примена: идеално, долготрајно решение за оградување, лесна и брза монтажа 

Дебелина на жица: ф 4.0 

Висина:

 • 1.0м
 • 1.2м
 • 1.5м
 • 2.0м 

Должина: 2.0м и 2.5м
Боја сребрена (цинк)

Столб за поцинкуван панел

Висина :

 • 1.03м
 • 1.23м
 • 1.53м
 • 2.03м 

Боја: сребрена (цинк)

Бигована табла

 • Се изработува од светловлечена жица со дебелина 3.4 и 3.8 
 • Димензии на табла 1м*2м 
 • Можност за изработка по ваша спецификација