НАЈЛОН

Контактирајте не за Бесплатна достава

Најлон

Примена: широка примена има во градежништвото бидејќи спречува проток на влага, освен во градежништвото често наоѓа примена и во земјоделството и во сите други области каде има потреба за заштита од влага и вода  

Ширина: 4м 
Должина: 80м  
Дебелина: 150 микрони 
Боја: сива
Тежина на ролна: 25кг

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ве интересираат нашите продукти?

Контактирајте не на емаил [email protected] или преку контакт формата со клик на копчето подолу.
контакт