ПЛАСТИФИЦИРАНА ЖИЦА

Контактирајте не за Бесплатна достава

Пластифицирана жица

Ова е еден нов тип на жица. Станува збор за поцинкована жица во основа со сите нејзини квалитети и карактеристики која е естетски збогатена со пластика.

Така добиена ПВЦ жица се користи за плетење на пвц мрежи, затегнување на истите при монтажа, за врзување и слично

Дебелина на жица , заедно со пластика: Ф 3.3

Големина на еден котур, по Ваше барање, од 20кг до 300кг 


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ве интересираат нашите продукти?

Контактирајте не на емаил [email protected] или преку контакт формата со клик на копчето подолу.
контакт