Шајки

Контактирајте не за Бесплатна достава

Шајки за општа употреба

Шајките се изработуваат од железо со кавлитет САЕ 1006 И 1008, на автоматски машини, по стандард ДИН 1151
Пакување на шајките е од 25кг , 5кг и 1кг. Секоја кутија, на Ваше барање  може да биде обвиткана во термо фолија.
Така спакувани кутии, се наредени на палета од 1 тон, обвиткана со стреч фолија
Достапни димензии на шајки се прикажани во табелата 

Достапни димензии: 

Дијаметар
d ± 0,08
(mm)
Должина
L ± 1d
(mm)
1.420 / 25
1.620 / 30
1.830
2.040
2.240 / 50
2.550 / 60
2.525 со широка глава
2.850/60/70/80
3.150/60/70/80
3.450/60/70/80/90
3.8100
4.0100
4.2100 / 120
5140 / 150
6140/150/160/180/200/210/220
7210 до 350
7.5260 до 350
U31*31