ПОЦИНКОВАНА ЖИЦА

Контактирајте не за Бесплатна достава

Поцинкована жица

Поцинкованата жица својата најголема примена ја наоѓа во лозарство, за производство на мрежи, бодликава жица …  

Располагаме со следните дебелини на жица:

Фпакување
1.65котур од 30кг-600кг
1.85котур од 30кг-600кг
2котур од 30кг-600кг
2.2котур од 30кг-600кг
2.5котур од 30кг-600кг
2.8котур од 30кг-600кг
3котур од 30кг-600кг
3.5котур од 30кг-600кг
3.8котур од 30кг-600кг
4котур од 30кг-600кг
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ве интересираат нашите продукти?

Контактирајте не на емаил [email protected] или преку контакт формата со клик на копчето подолу.
контакт