ПОЦИНКУВАН ПАНЕЛ

Контактирајте не за Бесплатна достава

Поцинкуван панел

Станува збор за ограда од хоризонтални и вертикални жици од цврста челична легура, поцинкувана со што се гарантира долгогодишна употреба и отпорност на сите времески услови

Најголема предност е што имаат широка примена, лесни се за монтажа и се многу квалитетни.

Дебелина на жица ф 4.0
Боја: сребрена

Располагаме со следните комбинации на висини и должини:

ВисинаДолжина
1.002.0 и 2.5
1.202.0 и 2.5
1.502.0 и 2.5
2.002.50