СТОЛБ ЗА ПОЦИНКУВАН ПАНЕЛ

Контактирајте не за Бесплатна достава

Столб за поцинкуван панел

Овој вид на столбови се користат при монтажа на поцинкован панели.

Во форма на коцка, со димензија 50*50 и дебелина ф 1.8 и боја сребрена

Висина : 1.0м, 1.2м, 1.5м и 2.0м 

 
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ве интересираат нашите продукти?

Контактирајте не на емаил [email protected] или преку контакт формата со клик на копчето подолу.
контакт