ЖИЦА

Контактирајте не за Бесплатна достава

Жарена жица

Примена: за армирање и шалување во градежништво, изработка на мрежи, за врзување. 
Дебелина на жица :

  • Ф 1.2 – во пакување од 20кг
  • Ф 2.5 – во пакување од 30-40кг  
  • Ф 2.8 – во пакување од 30-40кг   
  • Ф 3.1 – во пакување од 30-40кг  

Можност за изработка на дебелина по ваша спецификација

Светловлечена жица

Примена: за производство на шајки, жица, мрежи.  
Дебелина на жица :

  • од ф 1.2 до ф 6.0 

Можност за изработка по ваша спецификација

Поцинкована жица

Примена:  во лозарство, за производство на мрежи, бодликава жица. 

Дебелина на жица : 

  • од ф 1.65 до ф  4.0

Пластифицирана жица

Примена:  за врзување и затегање на пвц мрежи. 
Дебелина на жица :  Ф 3.3 

Бодликава жица

Примена: за поголема заштита при поставување на оградна мрежа   
Дебелина на жица :

  • ф 2.2 –  со 4 боцки   

Пакување: во котур по 15кг