ПЛАСТИФИЦИРАН ПАНЕЛ

Контактирајте не за Бесплатна достава

Пластифициран панел (сива боја рал 7016)

Дебелина на жица: Ф 4,0

Висина:

  • 1.0м
  • 1.2м
  • 1.5м

Должина: 2.0м
Боја: сива рал 7016