ПЛАСТИФИЦИРАНА МРЕЖА

Контактирајте не за Бесплатна достава

Пластифицирана мрежа

Се употребува за оградување на лозови насади, земјоделски површини, како заштитна оградна, за изработка на кафези и слично

Дебелина на жица , заедно со пластика: Ф 2,5

Големина на еден котур, по Ваше барање, од 20кг до 300кг 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ве интересираат нашите продукти?

Контактирајте не на емаил [email protected] или преку контакт формата со клик на копчето подолу.
контакт