СТОЛБ ЗА ПЛАСТИФИЦИРАН ПАНЕЛ

Контактирајте не за Бесплатна достава

Столб за пластифициран панел

Овој вид на столбови се користат при монтажа на ПВЦ панели.

Во форма на коцка, со димензија 50*50 и дебелина ф 1.8 и боја пластифицирана зелена

Висина : 0.85м, 1.0м, 1.2м, 1.5м и 2.0м 

 
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ве интересираат нашите продукти?

Контактирајте не на емаил [email protected] или преку контакт формата со клик на копчето подолу.
контакт