поцинкована хексагонална мрежа

Контактирајте не за Бесплатна достава

Поцинкована хексагонална мрежа

Овој тип  на мрежа е познат како кокошкино плетиво, бидејќи истата најширока примена има во изработка на кафези за пилиња

 

Покрај тоа често се употребува и како оградна мрежа или мрежа за заштита од одрони.

1. Отвор 12.5мм*12.5мм со дебелина на жица 0.7мм
2.
Отвор 26мм*26мм со дебелина на жица 0.8мм
3.
Отвор 52мм*52мм со дебелина на жица 1мм
4.
Отвор 75мм*75мм со дебелина на жица 1.6мм 

Висини: 1.0м, 1.2м и 1.5м
Должина на ролна: 50м