ХЕКСАГОНАЛНА МРЕЖА

Контактирајте не за Бесплатна достава

Поцинкована хексагонална мрежа

1. Отвор 12.5мм*12.5мм со дебелина на жица 0.7мм
2.
Отвор 26мм*26мм со дебелина на жица 0.8мм
3.
Отвор 52мм*52мм со дебелина на жица 1мм
4.
Отвор 75мм*75мм со дебелина на жица 1.6мм 

Висини: 1.0м, 1.2м и 1.5м
Должина на ролна: 25м

Пластифицирана хексагонална мрежа

Отвор:

  • 13мм*13мм
  • 19мм*19мм
  • 25мм*25мм 

Дебелина на жица: 1мм 

Должина  на ролна: 25м

Црна хексагонална мрежа

Се изработува од жарена жица. 

1.Отвор 12.5мм*12.5мм
Должина на ролна 30м
Дебелина на жица 0.8мм 

2.Отвор 32мм*32мм
Должина на ролна 25м
Дебелина на жица 1.2мм

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ве интересираат нашите продукти?

Контактирајте не на емаил [email protected] или преку контакт формата со клик на копчето подолу.
контакт