ТЕРМОМЕМБРАНА

Контактирајте не за Бесплатна достава

Термомембрана

Примена: за ефективна хидроизолација на темели 

Висина на ролна: од 0.5м до 3.0м 

Должина на ролна: 20м 

Дебелина: 360гр на м2