Сито

Контактирајте не за Бесплатна достава

Сито

Ова е цврсто и густо  плетена мрежа, од поцинкована жица.

Најчесто се користи за сеење на песок и земја, сушење на билки, во пчеларство, градежништво и земјоделство

Отвор во мм: 1 x 1 , 2 x 2 , 3 x 3 
Должина на ролна: 25м 
Висина на ролна:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ве интересираат нашите продукти?

Контактирајте не на емаил [email protected] или преку контакт формата со клик на копчето подолу.
контакт