ЖАРЕНА ЖИЦА

Контактирајте не за Бесплатна достава

Жарена жица

Жарена или палена жица има широка примена во повеќе дејности. Позната како жица за шалување и армирање во градежништвото.

Се користи за изработка на мрежи, плетива, за врзување, за балирање и слично

Се изработува по ДИН 17140

Пакувањето на жицата , согласно нејзината дебелина е следно:

Дебелина на жица : 

  • Ф 1.2 – во пакување од 20кг 
  • Ф 2.5 – во пакување од 30-40кг 
  • Ф 2.8 и Ф 3.1 – во пакување од 30-40кг  

Можност за изработка на дебелина по ваша спецификација