Црна хексагонална мрежа

Контактирајте не за Бесплатна достава

Црна хексагонална мрежа

Се изработува од жарена жица. 

1.Отвор 12.5мм*12.5мм
Должина на ролна 30м
Дебелина на жица 0.8мм 

2.Отвор 32мм*32мм
Должина на ролна 25м
Дебелина на жица 1.2мм

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ве интересираат нашите продукти?

Контактирајте не на емаил [email protected] или преку контакт формата со клик на копчето подолу.
контакт