ПЛАСТИФИЦИРАН ПАНЕЛ

Контактирајте не за Бесплатна достава

Пластифициран панел

Станува збор за ограда од хоризонтални и вертикални жициод цврста челична легура, поцинкувана + пластифицирана со што се гарантира долгогодишна употреба и отпорност на сите времески услови

Најголема предност е што имаат широка примена, лесни се за монтажа и се многу квалитетни.

Дебелина на жица ф 4.0
Боја: зелена
Располагаме со следните комбинации на висини и должини:

ВисинаДолжина
0.82
12.0 и 2.5
1.22.0 и 2.5
1.52.0 и 2.5
22.5
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Ве интересираат нашите продукти?

Контактирајте не на емаил [email protected] или преку контакт формата со клик на копчето подолу.
контакт